”Appen är väldigt bra och pedagogiskt skapad”

Mamma Helene och sonen Sam 2,5 år har fastnat för appen Jaramba.
Med appen får Sam öva på digitala utmaningar så som pussel, memory, och former.
– Appen är väldigt bra och pedagogiskt skapad, säger mamma Helene.

Nu kan alla nya medlemmar testa appen gratis! Upptäck Sveriges största app för små barn HÄR!

Jaramba är idag Sveriges största app för små barn, 2-5 år. Med över 800 aktiviteter för de yngre barnen finns det verkligen något för alla. I appen får barnen lära sig att läsa och räkna på ett lekfullt sätt dessutom finns det roliga klurigheter som barnen kan lösa. 

En av dem som gillar klurigheter är Sam 2,5 år som använder appen tillsammans med mamma Helene samt att han även har börjat utforska appen på egen hand.
– Jag fastnade för Jaramba för att det är en app skapad för barn i Sams ålder, från 2 år och uppåt. Jag hade tidigare inte laddat hem någon app för just utveckling och lärande då vi inte haft vår surfplatta så länge, säger hon.

Sam som gillar att lägga vanliga träpussel, har nu hittat nya utmaningar i form av digitala pussel i appen.
– Jaramba blev ytterligare ett nytt sätt för honom att se mönster och former fast genom det digitala. Han har inte lagt digitala pussel tidigare men efter att ha provat på ett par gånger nu, så har han blivit en hejare på att se formen på pusselbitar och det går fort för honom att finna rätt bit och föra den till rätt ”form”, säger hon och fortsätter:
– Jag upplever att han tycker att det är roligt att han själv, så pass lätt, kan välja det han vill göra. Han provar gärna på samma saker flera gånger efter varandra och återupprepar för att få mer kunskap och för att lära nytt.

Kampanj pågår! Testa Jaramba gratis här

För dig som ännu inte testat Jaramba så erbjuder de just nu alla nya medlemmar möjligheten att testa appen gratis!
Mamma Helene tipsar om att prova appen – om du har barn hemma som är kring 2-5 år.
– Jag tror att Jaramba passar för dem flesta familjerna; min upplevelse är att det finns något för dem flesta barnen i appen!
Enligt mig ska man prova på appen för att det ger en möjlighet att både tillsammans med sitt/sina barn men även för barnet enskilt, att lära nytt och få kunskap om många olika saker. För kunskap kan man aldrig få för mycket av.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel