Vegas, 6 år: Matte är plötsligt superlätt

Publicerat: 2022-2-9

Att man får en bra introduktion till matematikens värld är viktigt. 6-årige Vegas fick det tack vare Albert – den digitala läroplattformen som rymmer tusentals roliga övningar för familjens yngsta medlemmar!

Erbjudande: Prova gratis året ut – få därefter 25% rabatt med koden BLACKWEEK!

De flesta kan lära sig att räkna. Alla är dock inte lika bra på matte – och det är helt okej. För många är matematikens värld ett pussel som kräver tid att förstå sig på.

Det är just därför läroplattformen Albert finns. Albert kombinerar lärande med lek genom att låta användaren ta sig an roliga utmaningar i en animerad värld.

Läroplattformen har tagits fram tillsammans med erfarna lärare, pedagoger och forskare i syfte att väcka nyfikenhet och lust att lära hos barn.

I början var Albert en renodlad matteapp, men nu täcker Albert även ämnen som engelska och svenska.

Appen Albert Junior vänder sig till barn mellan 3 och 9 år. I och med det kan läroplattformen fungerar både som en introduktion till siffrornas värld, som ett komplement till skolundervisningen.

Erbjudande: Prova gratis året ut – få därefter 25% rabatt med koden BLACKWEEK!

Det är inte alltid man lyckas lösa uppgifterna på första försöket – och det måste det också finnas utrymme för. Av den anledningen finns alltid tips och ledtrådar att hitta i Albert-appen, samtidigt som barnet möts av positiv feedback när de lyckas med uppgifterna. På så sätt undviker man att köra fast, samtidigt som barnets självförtroende stärks.

Vegas, 6 år, och hans mamma Manja har haft mycket glädje av Albert. En sak de tycker är extra bra är att man kan ställa in ålder och nivå i appen. Detta gör att du, om du som Vegas plötsligt tycker att det är ”för lätt”, kan höja svårighetsgraden för en extra utmaning!

Det finns alltså något för alla i Albert-appen, oavsett vilken nivå du är på.

– Om du inte har laddat ner appen ännu, gör det nu!, säger mamma Manja.

Erbjudande: Prova gratis året ut – få därefter 25% rabatt med koden BLACKWEEK!

Nästa artikel