Trebarnsmamman Tove om läroplattformen Albert: ”Lärorikt och roligt på samma gång”

Över 300 000 familjer har valt den interaktiva läroplattformen Albert. En av alla föräldrar som rekommenderar Albert varmt är trebarnsmamman Tove.
– Den största fördelen med Albert är att det är roligt och lärorikt på samma gång, säger hon.

Albert är den hyllade tjänsten som kombinerar lek med lärande. Genom en app får du tillgång till tusentals interaktiva övningar och spel, samtliga framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger med syfte att väcka nyfikenhet och ge värdefull kunskap.

Just nu har Albert ett erbjudande som innebär att alla nya medlemmar får prova tjänsten helt gratis fram till den 29 september. Du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap, vilket gör det till ett perfekt tillfälle att testa Albert och se om tjänsten passar just dina barn!

Klicka här för att prova Albert gratis!

En vars barn verkligen har fastnat för Albert är Tove, mamma till Viggo, 7, Hedda, 4, och Otto, 2. Familjen har hittills främst övat på matte tillsammans, som är ett av ämnena du hittar i appen Albert Junior.

– Jag tyckte själv att matematik var rätt tråkigt och enformigt när jag var liten, så att se dem ytterst koncentrerat ta in kunskap och utvecklas med Albert är väldigt roligt, säger Tove och fortsätter:

– Den största fördelen med Albert är att det är lärorikt och roligt på samma gång. Barnen ser det som ett kul spel, men jag märker samtidigt hur de lär sig massor!

Med Albert får barnen lära sig i sin egen takt och får även möjlighet att upprepa de saker som känns svåra. Faktumet att man i appen möts av positiv feedback vid avklarade utmaningar bidrar även till ett stärkt självförtroende och ökad motivation.

– Barnen säger att de tycker om appen och att den är rolig att använda, konstaterar Tove.

Hon säger att hon hoppas att fler föräldrar väljer att prova Albert – inte minst då det bidrar till positiv skärmtid för barnen!

– Jag skulle absolut rekommendera andra föräldrar att prova Albert, det är perfekt skärmtid!

För den som är sugen på att prova Albert så finns nu alltså möjligheten att göra det helt gratis fram till den 29 september. Erbjudandet gäller alla nya medlemmar och du tar del av det genom att klicka på länken här under!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel