Mamma till tre och mattelärare: Jag kan rekommendera Albert

Maria arbetar till vardags som mattelärare, så när sonen, femårige Elias, började visa intresse för matematikens värld var hon snabb med att ladda ner läroappen Albert. Albert ger Elias möjlighet att bli vass på matte – redan innan han börjat skolan.

Kickstarta läsåret – prova Albert gratis!

Maria jobbar som mattelärare och träffar därför många barn som kämpar med matematiken. Hon upplever ofta att barnen får en bättre introduktion till matematikens värld om de får möjlighet att leka med både matematik och siffror redan i tidig ålder.

När Marias mellanson Elias, då fyra år, började visa intresse för siffror var det därför ganska självklart att ladda ner Albert.

Albert är en interaktiv läroplattform där barnen får möjlighet att introduceras för matematikens värld med hjälp av animerade lektioner och pedagogiska övningar. Appen är utvecklad tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och samtliga övningar följer läroplanen.

Albert har i dagsläget flera olika appar: för barn i åldrarna 3-9 år finns Albert Junior som ger en perfekt grund inom ämnena matematik, engelska och svenska.

Appen låter barnen lära sig i sin egen takt och upprepa de saker som känns svåra. Faktumet att barnet möts av positiv feedback vid avklarade utmaningar bidrar även till ett stärkt självförtroende och ökad motivation.

Prova Albert gratis!

Till Marias glädje fastnade Elias snabbt för de många spännande uppgifterna i appen. Hon rekommenderar gärna Albert till andra då det är ett bra sätt för barnen att göra sig redo inför skolstart.

– Både som mamma och som mattelärare kan jag rekommendera appen. Den lyckas med att lära barn ända ner i dagisåldern matematik och det tycker jag är superhäftigt. Jag hoppas därför att mina barn men även andras ska få en mycket bättre start med matten i skolan, säger hon.

Just nu är Albert gratis för alla nya medlemmar ända fram till den 29 september. Det ger en unik möjlighet att prova appen gratis – och du kan avsluta när du vill!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel