Tre anledningar att prova Albert i dag

Fram till den 29 juni är Albert gratis för alla nya medlemmar! Här är tre anledningar att prova den hyllade appen redan i dag.

Upptäck Albert – klicka här för att prova gratis!

Över 500 000 familjer har använt Albert – appen som gör lärandet roligt! För att fler ska få möjlighet att upptäcka tjänsten så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova gratis fram till 29 juni!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Har du och din familj ännu inte hunnit prova Albert så kommer här tre anledningar att göra det redan i dag.

För att Albert gör lärandet roligt

Alberts syfte är att göra lärandet roligt. I appen får barnen ta sig an spännande spel och utmaningar med fokus på några av de viktigaste skolämnena. Efter varje avklarad uppgift får barnet belöning i form av hejarop och roliga spel, även kallade minigames. Lärandet, det sker av bara farten!

Albert gör lärandet till en lek – prova gratis i dag!

För att Albert följer läroplanen

Albert är inte bara ett roligt tidsfördriv – det är också en tjänst som kan hjälpa barnen att lyckas bättre i skolan. Övningarna du hittar i Albert är nämligen framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och följer läroplanen. Har ditt barn svårare för något specifikt ämne, exempelvis matematik? Då kan Albert fungera som den perfekta läxhjälpen.

För att barnen får positiv skärmtid

Vi vuxna tillbringar alltmer tid framför skärmar. Det är därför inte heller konstigt att barnens lek förflyttas till den digitala världen. Dock finns det mycket digital underhållning som tyvärr inte bidrar till något positivt. Med Albert är du garanterad positiv skärmtid då barnen inte bara har roligt, utan även samlar på sig viktig kunskap!

Ge barnen positiv skärmtid – klicka här för att prova Albert gratis!

Låter Albert som en app för dig och din familj? Då är det bara att klicka på länken här under för att komma till hejalbert.se och påbörja din kostnadsfria provperiod, som varar ända fram till 29 juni!

Ja tack, jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel