Tips till föräldrar: Så gör du lärandet roligt för dina barn

Att samla på sig kunskap som barn är avgörande för utvecklingen. Det är därför extra viktigt att det faktiskt känns roligt att lära sig nya saker. Av den anledningen finns Albert – appen som gör lärandet till en lek! Nu kan du och din familj prova gratis – ända fram till sommaren!

Öva på matematik, svenska och engelska med Albert – prova gratis fram till 29 juni!

Att kunna räkna och skriva är två grundläggande kunskaper för att tolka, beskriva och förstå både omvärlden och sin egen situation. Just därför börjar vi öva på det redan i tidig ålder.

Alla barn har dock olika förutsättningar. Vissa upplever också den traditionella skolundervisning som tråkig, och då blir tröskeln för att vilja lära sig nya saker ännu högre.

Tjänsten Albert skapades med en tydlig vision: att demokratisera kunskap genom teknologi.

I en interaktiv och färgsprakande värld får barnen möjlighet att utforska viktiga ämnen som svenska, engelska och matematik. Efter varje avklarad uppgift får man belöning i form av hejarop och roliga bonusspel, vilket ökar motivationen extra.

Nu kan du och din familj prova Albert gratis – klicka här för att läsa mer!

Över 500 000 familjer har redan använt Albert för att nå sina mål och har du och din familj ännu inte hunnit prova tjänsten så är nu ett perfekt tillfälle. Fram till den 29 juni är den nämligen helt gratis att använda.

Erbjudandet gäller för alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Övningarna du hittar i Albert är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och följer läroplanen. Detta gör Albert till det perfekta läxhjälpsverktyget.

Har dina barn ännu inte hunnit börja skolan? Då är Albert i stället ett perfekt sätt att ge barnen försprång inför skolstart.

Som du hör har Albert något att erbjuda för alla barn och just nu är det alltså helt gratis att prova tjänsten ända fram till sommaren. Ta del av erbjudandet genom att klicka på länken här under!

Ja tack, jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel