Ta med dig Albert på årets sommarsemester

Sommarlovet har precis dragit i gång och snart vankas semester med familjen. En rolig följeslagare i sommar är Albert – barnens digitala läroplattform!

Nya medlemmar: Prova gratis fram till den 29 augusti!

Albert-appen är den perfekta följeslagaren för att säkerställa att ens barn har kul och samtidigt lär sig nya saker – var du än är. Här är några anledningar till varför Albert är ett måste under sommarlovet.

Lärande i solskenet

Med Albert kan barnen förbättra sina färdigheter i ämnen som matematik, svenska och engelska – samtidigt som de njuter av solen och sommarlovet. Appen erbjuder spännande spel och övningar som har tagits fram i samarbete med experter inom lärande och pedagogik.

Underhållning på språng

Oavsett om du ska på en roadtrip eller koppla av på en solig strand så kan Albert-appen fungera som ett roligt tidsfördriv. Med appen installerad på en smartphone eller surfplatta kan barnen njuta av timmar av underhållning och lärande, var du än är.

Passa på – prova Albert gratis!

Anpassat för olika åldrar

Albert-appen är utvecklad för att möta behov och intressen hos barn i olika åldrar. Med innehåll för barn mellan 3 och 9 år kan hela familjen dra nytta av appens funktioner.

De yngsta kan utforska spännande ämnen som de senare kommer att stöta på i skolan, medan de äldre barnen kan komplettera sin utbildning och utmana sig själva inom nya områden. Oavsett ålder kommer Albert-appen att ge barnen en rolig och lärorik upplevelse!

Förberedelse inför skolstarten

Sommarlovet markerar också en stundande start på ett nytt läsår för många barn. Med Albert-appen kan de få en bra start genom att fräscha upp sina färdigheter.

Innehållet i appen är noggrant sammansatt för att möta de aktuella skolkraven och ge barnen ett försprång i sin utbildning. Det är det perfekta sättet att se till att de är väl förberedda inför det kommande läsåret.

Ge barnen försprång med Albert!

Tillfredsställelse för både barn och föräldrar

Över 500 000 familjer har redan använt Albert för att nå sina mål. Många föräldrar vittnar om hur effektivt appen kombinerar lärande med lek och att barnen älskar den spännande upplevelsen som Albert ger dem.

Att ha med Albert under sommarlovet kommer garanterat att ge både barn och föräldrar glädje och tillfredsställelse.

Så vad väntar du på? Sätt guldkant på semestern genom att ta med dig Albert på sommarens äventyr. Klicka på länken här under för att påbörja din provperiod i dag!

Klicka här för att prova Albert gratis fram till 29 augusti!

Nästa artikel