Ta chansen: Prova hyllade läroplattformen Albert gratis

Över 500 000 familjer har använt läroplattformen Albert för att nå sina mål. Fram till den 29 juni finns möjlighet för dig och din familj att också prova den hyllade tjänsten – helt gratis!

Nya medlemmar: Prova Albert gratis fram till 29 juni!

Det är ett faktum: barn lär sig bäst genom lek. Detta är något som den digitala läroplattformen Albert verkligen har tagit fasta på genom att erbjuda en tjänst som gör det roligt att lära.

Genom spännande övningar och spel får barnen möjlighet att utforska ämnen som matematik, svenska, engelska och geografi i en kreativ och lekfull miljö. Då övningarna är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och följer läroplanen kan Albert fungera som läxhjälp, men även som ett verktyg för att lyckas i skolbänken längre fram.

För att fler familjer ska få möjlighet att upptäcka Albert så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova tjänsten gratis fram till 29 juni!

Ta chansen – prova Albert gratis!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Det är Albert som har fått min dotter att tycka matte är roligt

Mamma Lotta

Hittills har över 500 000 familjer använt Albert för att nå sina mål. En av alla som hyllar tjänsten är mamma Lotta.

– Det är Albert som har fått min dotter att tycka matte är roligt. Kombinationen av de olika karaktärerna, sagorna, övningarna och mattekampen gör att inlärningen nästan går av bara farten, säger hon.

Ta chansen och prova Albert gratis fram till 29 juni. Självklart är appen helt fri från reklam.

Ja tack – jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel