Svenska elever blir allt sämre i skolan – så ger du ditt barn bästa förutsättningarna inför skolstart

De senaste 20 åren har resultaten i grundskolan blivit allt sämre. Matematiken är ett av de ämnen som elever kämpar extra hårt med. Hur ska man som förälder göra för att ge sina barn bästa möjliga förutsättningar inför skolstarten?

Att veta hur man ska stötta och förbereda sina barn inför skolstarten är inte alltid lätt. Men nu finns appen Albert som på ett enkelt och pedagogiskt sätt förbereder och ger barn mellan 3 och 9 år ett försprång i skolan, genom att öva på matematik, svenska och engelska.

Just matematik är ett av de ämnen som svenska skolever har allra störst kunskapsluckor inom. Faktum är att grundskoleelvernas resultat försämrats jämfört med tidigare år, men också jämfört med andra länder, det visar en rapport från Skolverket.

Appen Albert Junior är det perfekta verktyget för att förbereda barnen för matematiken. Många föräldrar vittnar om hur appen hjälpt deras barn att gå från att tycka att matte är tråkigt till roligt.

– Det är Albert som fått min dotter att tycka att matte är roligt. Matematiken har gjort stor skillnad för hennes förståelse, säger mamma Jessica.

Alla övningar i appen är framtagna av erfarna lärare och pedagoger och följer läroplanen, vilket gör Albert till det perfekta sättet att öva på de viktigaste skolämnena – samtidigt som man har roligt. Efter varje avklarad uppgift får man belöning i form av hejarop och roliga bonusspel, vilket ökar barnens motivation.

Just nu kan dessutom nya medlemmar prova Albert helt gratis – ända fram till sommaren! Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Klicka här för att komma i gång!

Nästa artikel