Sommarkampanj: Prova Albert gratis fram till 29 augusti

Albert är den hyllade läroplattformen som kombinerar interaktiva övningar med roliga spel så lärandet aldrig blir tråkigt. Just nu har Albert ett erbjudande som innebär att du och din familj kan prova tjänsten – helt gratis!

Just nu: Prova Albert gratis fram till 29 augusti! ☀️

Över 300 000 familjer har redan valt Albert – och det är lätt att förstå varför.

På den hyllade läroplattformen återfinns tusentals interaktiva övningar och roliga spel som alla är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger.

Innehållet är i linje med läroplanen, vilket gör Albert till såväl ett perfekt komplement till barnets skolundervisning som ett roligt och kreativt sätt att öva inför kommande skolstart.

Just nu har Albert ett klockrent sommarerbjudande: prova Albert gratis fram till den 29 augusti!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hemsidan och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Klicka här för att ta del av erbjudandet! ☀️

Nu är alltså ett utmärkt tillfälle att prova Albert om du och din familj inte redan har gjort det. Förutom att ge barnen försprång inför höstens skolstart så är Albert perfekt underhållning under exempelvis långa bilresor i sommar.

Albert har i dag flera olika appar för barn i alla åldrar. Albert Junior riktar sig till barn i åldrarna 3-9 år och ger en stabil grund inom ämnena matematik, engelska och svenska.

– Albert är verkligen ett perfekt sätt för barnen att lära sig på och det märks verkligen att de har kul när de använder appen, säger mamma Matilda, en av alla föräldrar som har valt Albert.

Vill du också prova Albert gratis är det bara att klicka på länken här under för att ta del av erbjudandet.

Prova Albert gratis fram till den 29 augusti! ☀️

Nästa artikel