”Nu vill Sigge spela matte varje dag”

 

Många barn Många Många barn uppfattar matematik som svårt och därmed tråkigt.
Tack vare appen Albert har sexåriga Sigge verkligen fastnat för matten.
– Nu vill Sigge spela matte varje dag. Det här är just för att tjänsten är så mycket roligare än att räkna ren och skär matte, säger mamma Sara.

Här kan du testa Albert gratis fram till  29 september! Klicka här för att ta del av kampanjen

Sigge är bara sex år men har redan hunnit lärt sig en hel del inom matematikens fantastiska värld. Hemligheten? Appen Albert!

Albert är barnens digitala lärare – en tjänst utvecklad av erfarna pedagoger, lärare och forskare. Här finns tusentals engagerande övningar anpassade efter ålder och läroplan. Allt innehåll är framtaget för att lära barn och unga läsa, skriva och räkna på ett roligt, effektivt och smart sätt.

Sedan familjen började använda Albert har intresset för matematik bara ökat.

– Nu säger Sigge varje dag att han vill spela matte. Tänk så fantastiskt. Att han faktiskt ser det som ett spel. Det här är just för att tjänsten är så mycket roligare än att räkna ren och skär matte, säger mamma Sara.

Dessutom försöker Sigge få med lillasyster Alice på matte-tåget.

– Han vill gärna att hon är med och hjälper till – han säger att hon ska ju också lära sig matte snart.

KAMPANJ: Här kan du testa Albert gratis! Gäller alla nya medlemmar

I vanliga fall är skärmtid något som kan oroa mamma Sara, men med Albert får Sigge positiv skärmtid.

Plötsligt känns det där med skärmtid inte som så stort problem. När barnen faktiskt lär sig otroligt mycket samtidigt som de har så kul.

”Jag har blivit så mycket bättre på att förklara”

Tack vare övandet med Albert har Sigge blivit både snabbtänkt och lättlärd. Och även mamma Sara har blivit bättre på matematiken.

– Jag har blivit så mycket bättre på att förklara genom att följa honom och se vad han snappar upp och hur han gillar att tänka, säger hon.

– Så det här är även perfekt för oss föräldrar, för att se hur vi kan lära ut på bästa sätt under hela skolgången. För en sådan som mig som inte alls gillade matte under uppväxten tycker jag att Albert är helt fantastiskt. Jag om någon hade behövt detta som barn.

För dem som vill testa Albert har man just nu ett specialerbjudande där alla nya medlemmar kan testa appen gratis fram till 29 september i år.

Här kan du testa Albert gratis fram! Klicka här för att ta del av kampanjen

Nästa artikel