Sarah Dawn Finer: ”Alberts appar gör det roligare och lättare för barnen att ta till sig ny kunskap”

Publicerat: 2022-17-8

Albert är den hyllade läroplattformen som kombinerar interaktiva övningar med roliga spel så lärandet aldrig blir tråkigt. Över 300 000 föräldrar har valt Albert och en av dessa är Sarah Dawn Finer.

– Allra roligast är barnens känsla av att klara av en uppgift och ta sig vidare till en ny, säger hon.

Nu kan du också prova Albert – gratis fram till den 29 december!

Albert startades med ett tydligt mål – att demokratisera kunskap genom teknologi.

Genom att låta användaren ta sig an interaktiva övningar och roliga spel blir lärandet aldrig tråkigt, utan i stället blir tiden med Albert en rolig stund som samtidigt ger massvis med värdefull kunskap.

Innehållet är framtaget tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och följer läroplanen, vilket även gör Albert till ett perfekt komplement till barnens skolundervisning.

En av alla föräldrar som har skaffat Albert till sina barn är Sara Dawn Finer. Likt många andra ville hon hitta ett sätt att göra barnens skärmtid positiv och stimulerande – något som Albert lyckas med.

– Det är svårt att navigera i varför barn ska använda en skärm idag och vad de ska göra vid skärmen. Jag tror att det är viktigt att hitta ett sätt att använda mobil och surfplatta för lärande, för alla barns och ungdomars utveckling, berättar Sarah.

Prova Albert gratis!

Albert har i dag appar för barn i alla åldrar och Sarah, som har provat Albert med barn från 4 till 14 år, upplever att alla kan få ut något av läroplattformen.

– Alberts appar gör det roligare och lättare för barnen att ta till sig ny kunskap – och de kan göra det i sin egen takt, säger hon.

För de familjer som ännu inte har hunnit prova Albert så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova tjänsten gratis – fram till 29 december! Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hemsidan och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Det är alltså ett perfekt tillfälle att testa Albert och ge barnen möjlighet att under höstterminen öva lite extra på de ämnen som de finner kluriga – samtidigt som de ha roligt!

– Jag tycker om att Albert har så många olika ämnen, så att man kan välja utifrån behov och intresse. Och allra roligast är barnens känsla av att klara av en uppgift och ta sig vidare till en ny, säger Sara Dawn Finer.

Klicka här för att prova Albert gratis!

Nästa artikel