Så kan du prova hyllade läroplattformen Albert – helt gratis!

Albert är tjänsten som gör det roligt att lära. För att fler familjer ska få möjlighet att upptäcka Albert lanseras nu ett klockrent erbjudande för alla nya medlemmar: prova Albert gratis! Så här gör du för att ta del av erbjudandet.

Kickstarta läsåret – prova Albert gratis!

Över 300 000 familjer har redan valt Albert – och det är lätt att förstå varför.

På den hyllade läroplattformen återfinns tusentals interaktiva övningar och roliga spel som alla är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger.

Innehållet är i linje med läroplanen, vilket gör Albert till såväl ett perfekt komplement till barnets skolundervisning som ett roligt och kreativt sätt att öva inför kommande skolstart.

Albert har i dag flera olika appar för barn i alla åldrar. Albert Junior riktar sig till barn i åldrarna 3-9 år och ger en perfekt grund inom ämnena matematik, engelska och svenska.

– Albert är verkligen ett perfekt sätt för barnen att lära sig på och det märks verkligen att de har kul när de använder appen, säger mamma Matilda, en av alla föräldrar som har valt Albert.

För de familjer som ännu inte har hunnit prova Albert så lanserar de nu ett klockrent erbjudande: prova tjänsten helt gratis fram till den 29 september!

Så här enkelt gör du för att ta del av erbjudandet:

Klicka här för att komma till hejalbert.se. Klicka sedan på ”Starta provperiod”.

Du väljer sedan vilket medlemskap som passar dig bäst:

Basic ger den mindre familjen tillgång till matematik. Standard ger den mindre familjen tillgång till alla Alberts ämnen och daglig rapport om aktivitet. Det mest populära medlemskapet, Plus, ger den större familjen tillgång till alla Alberts ämnen och daglig rapport om aktivitet.

Oavsett vilket paket du väljer så är det alltså helt gratis fram till den 29 september. Du kan närsomhelst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

När du har valt paket skapar du bara ett konto hos Albert. Sedan är du och din familj redo att försvinna in i en spännande och interaktiv värld full av roligt lärande!

Ge ditt barn positiv skärmtid och bli medlem hos Albert redan i dag genom att klicka på länken nedan!

Klicka här för att prova Albert gratis!

Nästa artikel