Så kan du ge ditt barn en lysande start på läsåret – med Albert

Jullovet är över och det har blivit dags att återvända till skolbänken. För att kickstarta läsåret och väcka lusten att lära finns Albert – tjänsten som rymmer tusentals pedagogiska övningar och spel! Nu kan du och din familj prova Albert gratis – ända fram till påsk!

Prova Albert gratis – gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se!

Jullovet är över och det har blivit dags för vårterminen att dra i gång. För vissa barn har det varit efterlängtat, medan det för andra kan kännas mer motigt att återvända till skolbänken.

Oavsett barnets inställning till skolan så kan det underlätta med lite extra stöttning och pepp för att få en bra start på terminen. Av just den anledningen finns Albert – tjänsten som gör det roligt att lära!

På den digitala läroplattformen hittar du tusentals roliga övningar och spel som alla är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger. Då övningarna följer läroplanen blir Albert inte bara ett roligt tidsfördriv mörka vinterdagar utan även ett perfekt komplement till barnets skolundervisning!

För att alla ska få möjlighet att ge sina barn en lysande start på läsåret har Albert just nu ett klockrent erbjudande: prova tjänsten gratis ända fram till påsk!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se.

Fram tills i dag har över 300 000 familjer använt Albert för att nå sina mål. Två som verkligen uppskattar tjänsten är Kiri och sonen Oscar.

– Oscar älskar minispelen som en belöning för att ha klarat nivåer, han har kämpat i skolan nyligen och Albert hjälper honom verkligen att känna sig mer självsäker med sin matematik, berättar Kiri.

Ge ditt barn en lysande start på läsåret – prova Albert i dag! Den gratis provperioden gäller fram till den 9 april och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Ja tack – jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel