Så kan du ge dina barn positiv skärmtid – med hyllade tjänsten Albert

Publicerat: 2022-14-6

Albert är appen som förenar nytta med nöje. På den digitala läroplattformen hittar du tusentals interaktiva övningar och roliga spel som alla är i linje med läroplanen – ett perfekt sätt att göra barnens skärmtid till något positivt! Nu kan du och din familj också prova Albert – helt gratis!

Just nu: Prova Albert gratis!

Sedan Albert lanserades har över 300 000 familjer använt den interaktiva läroplattformen för att nå sina mål.

Anledningarna till Alberts popularitet är många, men kärnan i framgångsreceptet är hur tjänsten lyckas kombinera lärande med lek.

I appen får användaren ta sig an mängder av interaktiva övningar och roliga spel, alla framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger.

Faktumet att barnen har kul samtidigt som de lär sig nya saker gör att du slipper bekymra dig om negativ skärmtid.

– Jag är lite tveksam vad gäller skärmtid för yngre barn men min 6-åring har använt Albert junior några gånger och det känns som ett bra alternativ, min dotter både lär sig och tycker uppgifterna är roliga, säger mamma Josefina, en av alla föräldrar som har valt Albert.

Vill du också ge dina barn positiv skärmtid så är nu ett perfekt tillfälle. Fram till den 29 september är Albert nämligen helt gratis!

Du tar del av erbjudandet genom att klicka på länken här under och kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Klicka här för att prova Albert gratis!

Nästa artikel