Så kan du ge dina barn ett försprång inför skolstart – med läroplattformen Albert

Albert är den hyllade läroplattformen där man hittar tusentals interaktiva övningar och roliga spel som alla är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger. Förutom att bidra till positiv skärmtid kan Albert även ge dina barn ett försprång inför skolstart. Det bästa av allt? Just nu är tjänsten helt gratis att prova!

Kickstarta läsåret – prova Albert gratis!

Albert startades med ett tydligt mål: att demokratisera kunskap genom teknologi. I dagsläget har inte mindre än 300 000+ familjer valt den interaktiva läroplattformen.

Det finns flera anledningar till Alberts popularitet, men kärnan i framgångsreceptet är hur tjänsten lyckas kombinera lärande med lek, något många föräldrar även kan intyga.

– Albert är verkligen ett perfekt sätt för barnen att lära sig på och det märks verkligen att de har kul när de använder appen, säger mamma Matilda, en av alla föräldrar som har valt Albert.

Har du och din familj inte hunnit testa Albert ännu så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova tjänsten helt gratis fram till den 29 september! Du tar del av erbjudandet genom att klicka på länken här under.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Som medlem får du tillgång till tusentals interaktiva övningar och spel, samtliga framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger med syfte att väcka nyfikenhet och ge värdefull kunskap. Då innehållet är i linje med läroplanen är Albert ett perfekt sätt att ge barnen ett försprång inför skolstart!

Albert har i dag flera olika appar för barn i alla åldrar: med Albert Junior (från 3-9 år) får ditt barn lära sig kärnämnena matematik, svenska och engelska, Albert Code (från 3-9 år) ger en introduktion till programmeringens värld och Albert Geo (från 9 år) inriktar sig på geografi.

För den som ännu inte har hunnit prova Albert är det bara att klicka på länken nedan för att bli medlem. Du kan närsomhelst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Ta del av erbjudandet – prova Albert gratis!

Nästa artikel