Så kan du ge barnen försprång inför skolstarten

Med tjänsten Albert får du tillgång till tusentals roliga övningar och spel som följer läroplanen – ett perfekt sätt att ge barnen försprång inför skolstarten i höst! Det bästa av allt? Nu kan nya medlemmar prova gratis ända fram till 29 augusti!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Albert är den hyllade tjänsten som kombinerar lärande med lek. I en och samma app får du tillgång till tusentals pedagogiska övningar och spel, speciellt framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger.

Det är Albert som har fått min dotter att tycka matte är roligt

Mamma Lotta

Här får barnen möjlighet att fördjupa sig i ämnen som svenska, engelska och matematik – samtidigt som de har roligt! Detta gör Albert till ett perfekt verktyg för att hålla i gång lärandet även under sommaren och ge barnen försprång inför den stundande höstterminen.

– Det är Albert som har fått min dotter att tycka matte är roligt. Kombinationen av de olika karaktärerna, sagorna, övningarna och mattekampen gör att inlärningen nästan går av bara farten, säger Lotta, en av alla föräldrar som har upptäckt Alberts storhet.

Vill du ge även dina barn möjligheten att upptäcka Albert? Klicka här för att prova gratis!

För att fler familjer ska få möjlighet att upptäcka tjänsten så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova gratis ända fram till 29 augusti!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Klicka på länken här under för att prova Albert gratis i dag!

Prova Albert gratis fram till 29 augusti!

Nästa artikel