Så har 5-åriga Josephine blivit en fena på matematik

Josephine, 5 år, har alltid gillat att räkna – men nu har hon blivit en fena på matte tack vare appen Albert!

Mamma Christina är själv överraskad över hur mycket hennes dotter kan – och då har Josephine inte ens börjat i skolan.

Kickstarta läsåret – prova Albert gratis!

Josephine 5 år älskar att spela mattespelen som finns hos läroplattformen Albert.

– Hon kommer själv och frågar om hon får använda appen så hon gillar verkligen tjänsten, säger Josefines mamma, Christina.

Mamma Christina märkte snabbt hur mycket Josephine fick ut av Albert.

– Hon har fått ett mycket större intresse för siffror, geometri, klockan och mycket annat som barnen annars brukar lära sig i skolan, säger mamma Christina.

Josephine och Christina är inte de enda som är nöjda med Albert: Mer än 300 000 familjer har redan valt Albert som läroplattform. Tjänsten har utvecklats av erfarna lärare och pedagoger med syftet att göra lärandet både roligare och lättare.

Just nu erbjuder dessutom Albert fler familjer att testa appen gratis fram till den 29 september. Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via Alberts hemsida.

I appen hittar du hundratals animerade lektioner och pedagogiska övningar. Det här innebär att barnet kan lära sig i sin egen takt, och upprepa det som känns jobbigt.

Här kan du testa Albert gratis! Klicka på länken för att hämta erbjudandet

Albert passar alla åldersgrupper. Albert Junior vänder sig till de yngsta mellan 3 och 9 år. Här skapas nyfikenhet kring matematik, svenska och engelska. För de lite äldre barnen finns även Albert Code och Albert Geo där man får möjlighet att utforska geografi och programmering.

Med Albert får barnen positiv feedback, vilket ger starkt självförtroende och ökad motivation. Att börja öva på skolämnen i tidig ålder skapar goda förutsättningar att lyckas i skolbänken längre fram. Faktum är att Josephine redan har lärt sig så mycket att hennes kunskaper ibland chockar hennes mamma.

– Jag har flera gånger blivit överraskad av det hon kan, som jag inte förväntade mig av hennes ålder, säger Christina och fortsätter:

– Jag tycker att appen innehåller många bra möjligheter eller ytterligare undervisning för barn som går i skolan eller är blivande skolbarn så jag skulle definitivt rekommendera tjänsten till andra barnfamiljer i den här åldersgruppen, avslutar hon.

Kickstarta läsåret – prova Albert gratis!

Nästa artikel