Så har 4-åriga Jamie fått stenkoll på matematiken: ”Jag blev så överraskad”

När mamma Victoria upptäckte hur mycket sonen Jamie lärt sig tack vare läroplattformen Albert blev hon överraskad. Trots att Jamie bara är 4 år gammal så kan han redan en hel del matematik.
– Jamie har ju stenkoll, säger hon.

Prova Albert gratis – därefter första månaden för 1 kr! Gäller nya medlemmar som tecknar Plus-medlemskap på hejalbert.se

Albert startades med ett tydligt mål – att demokratisera kunskap genom teknologi. Det är även det som driver Albert än idag. I dagsläget har över 300.000 familjer valt Albert som läroplattform.

Med Albert Junior lägger du som förälder en bra grund för barnet att stå på.

Albert Juniors övningar är noggrant framtagna och baserade på gällande läroplan och forskning. Innehållet är lättförståeligt och alltid tillgängligt. Med Albert Junior, som vänder till sig till barn i åldern 3-9 år, möts barnet av positiv feedback som leder till stärkt självförtroende och ökad motivation.

För de äldre barnen finns även appar med fokus på programmering och geografi: Albert Code och Albert Geo. Oavsett ämne och syfte så finns Albert där och hjälper er.

Prova Albert gratis – därefter första månaden för 1 kr! Gäller nya medlemmar som tecknar Plus-medlemskap på hejalbert.se

Victoria och sonen Jamie är bara en av tusentals familjer som har testat Albert och är mycket nöjda med tjänsten. Jamie, som nyss har fyllt 4 år, har lärt sig en hel del på kort tid. Mycket tack vare Albert.

–  Det är en kanonbra matte-tjänst. Jag blev så överraskad när vi kom till kapitlet om längder. Jamie har ju stenkoll på vad som är längre eller kortare än den efterfrågade symbolen i frågan. Det är så kul att se, säger hon och fortsätter:

– Det är spännande att se hur Jamie tänker när han räknar och väljer alternativ. Vi tränar även på tal mellan 1-10 som ska räknas, målas och paras ihop, säger hon.

För att fler familjer ska få möjlighet att upptäcka Albert har det just nu ett klockrent erbjudande: Prova gratis – därefter första månaden för 1 kr! Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som tecknar ett Plus-medlemskap på hejalbert.se.

Du kan närsomhelst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel