Så fick Frejamay sin femåring att börja älska matte 

 

Hur övertygar man sitt barn om att siffror är skoj när man själv alltid har ogillat matematik?
För mamma Frejamay November var lösningen Albert. 
Fram tills 29 september får alla familjer testa appen helt gratis. 

Här kan du testa Albert gratis! Klicka här för att ta del av kampanjen

Frejamay November har alltid ogillat matematik – så till den grad att hon har känt oro över hur det ska påverka hennes barn.

När det var dags för dottern Emmalia, 5, att lära sig räkna kändes det därför till en början tufft: hur skulle hon kunna få sin dotter att intressera sig för något som hon själv kände en sådan avsky inför?

En tjänst utvecklad av forskare

Vändningen kom när hon upptäckte Albert. 

Appen – som är utvecklad av erfarna pedagoger, lärare och forskare – erbjuder nämligen flera tusen pedagogiska övningar och hundratals animerade lektioner som gör det både roligt och lätt att lära sig matematik. Dessutom är den just nu helt gratis att använda.

– Jag är uppriktigt sagt rörd över att det kan vara så positivt och en sån succéupplevelse att lära sig om siffror och matematik, säger Frejamay.

Här kan du testa Albert gratis! Klicka här för att ta del av kampanjen

Nu är inte matteräknandet längre problemet – utan att avsluta Albert vid läggdags.

– Emmalia kan knappt sova eftersom hon ser så mycket fram emot att spela matte i morgon. Jag har lovat att hon ska få spela en kvart innan hon går till dagis, säger Frejamay.

Albert erbjuder något för alla

 Förutom att Albert har fått Emmalia att börja älska matte har appen även förändrat Frejamays egen inställning i grunden.

– Inte bara att spelet har väckt en otrolig glädje hos Emmalia – även jag har blivit helt förälskad i känslan av att det kan vara så kul och spännande att lära sig räkna, säger hon.

Nu funderar Frejamay på att låta sin andra dotter Selinna, som inte ens har hunnit fylla tre, att testa några av de mest grundläggande övningarna. I och med att Albert rymmer tusentals övningar anpassade helt efter ålder och läroplan finns nämligen något för alla.

Prova gratis du också!

Vill du precis som över 200.000 andra familjer också testa Albert? Fram till  29 september är appen helt gratis att använda.

För att ta del av erbjudandet registrerar du dig på hejalbert.se eller klickar på länken nedan.

Här kan du testa Albert gratis! Klicka här för att ta del av kampanjen

 

Nästa artikel