Positiv skärmtid i vinter – här är tjänsten som kombinerar nytta med nöje

Vill du försäkra dig om att dina barns skärmtid bidrar till något positivt? Med tjänsten Albert får barnen ta sig an spännande utmaningar och spel som inte bara är roliga, utan även ger kunskap för livet. Nu kan alla nya medlemmar prova gratis ända fram till påsk!

Öva på matte, svenska och engelska med Albert Junior – prova gratis fram till 28 mars!

Vintern är en årstid då vi tillbringar mycket tid hemma. När det blir mindre lek i parken så är det också lätt hänt att det blir mer lek med surfplattor och mobiltelefoner. Som förälder kan det då vara betryggande att veta vad ens barn sysslar med i den digitala världen och att det faktiskt bidrar till något positivt.

Albert är en tjänst som kombinerar nytta med nöje. I en färgsprakande och interaktiv värld får barnen ta sig an roliga spel och utmaningar med fokus på några av de viktigaste skolämnena.

Prova Albert gratis fram till påsk – ingen uppsägnings- eller bindningstid!

Med appen Albert Junior, som riktar sig till barn i åldrarna 3-9 år, får de små möjlighet att bekanta sig med matematik, svenska och engelska – perfekt oavsett om man vill få ett försprång inför skolstart eller redan går i skolan och behöver öva lite extra på kärnämnena.

Över 500 000 familjer har redan använt Albert för att nå sina mål och för att fler ska få möjlighet att upptäcka tjänsten så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova gratis fram till 28 mars!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Fyll vintern med positiv skärmtid – prova Albert gratis! Du tar del av erbjudandet genom att klicka på länken här under.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel