Polly, 5, har fastnat för Albert: ”Ger henne en bra grund att stå på – samtidigt som hon har roligt!”

Med Albert lär sig femåriga Polly att både räkna och stava. Mamma Camilla säger att hon är imponerad över hur mycket hon har lärt sig på kort tid.
– Det känns tryggt att Albert ger henne en så bra grund att stå på – samtidigt som hon har roligt!

Nya medlemmar: Prova Albert gratis fram till 29 september + 25% rabatt året ut

Över 500 000 familjer har använt tjänsten Albert för att nå sina mål. På den interaktiva läroplattformen återfinns tusentals roliga och lärorika övningar med fokus på allt från matematik och geografi till svenska och engelska.

En av alla föräldrar som har upptäckt Alberts storhet är Camilla. Hon blev tipsad om appen i våras och tänkte att den kunde vara kul att prova tillsammans med dottern Polly, 5.

– Jag tyckte att det lät som en bra grej, inte minst då man faktiskt lär sig något när man använder tjänsten, säger hon och fortsätter:

– Som småbarnsförälder är det svårt att hindra barnen från att sitta vid en skärm – det är ju en naturlig del av vardagen för de flesta vuxna och man förstår att de är nyfikna. Just därför lät det toppen med en tjänst som både är rolig och utvecklande.

Prova Albert gratis – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Det är verkligen kul att se att det hon lär sig i Albert även kommer till användning i vardagen

Mamma Camilla

Efter en tid tillsammans med Albert kan Camilla bara konstatera att appen har levt upp till hennes förväntningar: Polly älskar utmaningarna och själv ser hon en imponerande utvecklingskurva. Som exempel tar hon upp hur Pollys förmåga att både stava och skriva bokstäver har utvecklats på kort tid.

– Det är verkligen kul att se att det hon lär sig i Albert även kommer till användning i vardagen.

Nästa år börjar Polly i förskoleklass och mamma Camilla är övertygad om att hon kommer få en lysande skolstart, mycket tack vare Albert.

– Det känns tryggt att Albert ger henne en så bra grund att stå på – samtidigt som hon har roligt!

Vill du ge även dina barn möjlighet att upptäcka Albert? Prova gratis fram till 29 september och få därefter 25% rabatt på ordinarie pris året ut! Du tar del av erbjudandet genom att klicka på länken här under.

Ja tack, jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel