Passa på: nu finns möjligheten att prova Albert gratis!

Publicerat: 2022-10-11

Över 300 000 familjer har valt den digitala läroplattformen Albert. Har du och din familj ännu inte hunnit prova Albert är nu ett utmärkt tillfälle: resten av 2022 är tjänsten nämligen gratis att använda!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Albert är den hyllade läroplattformen som rymmer tusentals interaktiva övningar och spel, alla framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger.

Sättet som Albert lyckas kombinera lärande med lek på har gjort tjänsten mycket populär – faktum är att över 300 000 familjer har använt Albert för att nå sina mål!

En av alla föräldrar som rekommenderar Albert är mamma Elin.

– Våra tjejer är alltid aktiva och sällan stilla en sekund, så för oss funkar det bra att ge dem en liten paus i en annars hektisk vardag. Att då få spela och lära sig samtidigt är både skojigt och bra, säger hon.

Om du och din familj ännu inte har hunnit prova Albert så är nu ett utmärkt tillfälle: fram till den 29 december är tjänsten nämligen helt gratis!

Klicka här för att prova Albert gratis året ut!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Nu är alltså ett perfekt tillfälle att bekanta sig med Albert – inte minst under höstens och vinterns mörkare dagar då man gärna tillbringar mycket tid hemma.

Vid dessa tillfällen kan Albert fungera som ett roligt tidsfördriv för familjens yngsta – som dessutom ger dem mängder av värdefull kunskap!

Vill du och din familj också prova Albert gratis är det bara att klicka på länken här under!

Klicka här för att prova Albert gratis!

Nästa artikel