Över 300 000 familjer har valt Albert – nu kan du prova hyllade appen gratis

Albert är den hyllade läroplattformen som kombinerar interaktiva övningar med roliga spel så att lärandet aldrig blir tråkigt. Nu kan du och din familj också prova Albert – helt gratis!

Kickstarta läsåret – prova Albert gratis!

Sedan Albert lanserades har över 300 000 familjer använt den interaktiva läroplattformen för att nå sina mål.

Anledningarna till Alberts popularitet är många, men kärnan i framgångsreceptet är hur tjänsten lyckas kombinera lärande med lek. I appen får användaren ta sig an mängder av interaktiva övningar och roliga spel, alla framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger!

För de familjer som ännu inte har hunnit prova Albert så lanserar de nu ett klockrent erbjudande: prova tjänsten helt gratis fram till den 29 september! Du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap, vilket gör det till ett perfekt tillfälle att prova Albert!

Prova Albert gratis!

En av alla föräldrar vars barn har fastnat för Albert är pappa Andreas.

– Vår son Felix älskar Albert, det finns ingen annan utbildningsapp jag kan få honom att använda regelbundet. Det är en lättnad att låta honom köra Albert i stället för andra appar med meningslöst innehåll, säger han.

Ge barnen positiv skärmtid med Albert! Innehållet är kvalitetssäkrat och självklart är appen helt reklamfri.

För den som vill prova Albert gratis är det bara att klicka på länken nedan. Erbjudandet gäller fram till den 29 september och gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hemsidan!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel