Nu erbjuds 1,5 miljoner barn gratis hjälp för att lyckas bättre i skolan

Alla barn tycker inte det är roligt att lära sig matematik. Lyckligtvis finns ett alternativt sätt att göra det på. Under hösten och vintern får 1,5 miljoner barn en unik möjlighet att få en rolig och lärorik introduktion till matematikens värld – helt kostnadsfritt.

Att lära sig matematik kan vara väldigt komplicerat. Det är ett enormt pussel av olika färdigheter och förmågor som knyter an till varandra, och att få grepp om det kan ta tid.

Forskare vid Göteborgs universitet har kommit fram till att en kombination av lek och utforskande är viktiga element för att små barn ska utveckla sitt matematiska tänkande – och det är just de elementen som läroplattformen Albert är uppbyggd kring.

Just nu: prova Albert gratis fram till den 29 december!

Albert är en digital läroplattform som rymmer tusentals roliga övningar och spel, alla framtagna tillsamman med erfarna lärare och pedagoger. Detta gör Albert till ett perfekt komplement till barnens skolundervisning.

För att ge alla barn möjlighet till ett roligare lärande så har Albert nu ett klockrent erbjudande: prova Albert gratis fram till den 29 december!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hemsidan och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Albert började som en renodlad mattetjänst men rymmer i dag även en rad andra ämnen. I Albert Junior, som riktar sig till barn 3-9 år, får användaren utforska kärnämnena svenska, engelska och matematik.

– Sedan dag ett har vårt mål med Albert alltid varit att kunna hjälpa så många elever i Sverige som möjligt. Och vi vet att det är viktigt att hjälpa eleverna redan vid tidig ålder för att väcka intresset för lärande, säger Salman Eskandari, en av grundarna bakom Albert.

För den som vill prova Albert gratis är det bara att klicka på länken här under!

Prova Albert gratis!

Nästa artikel