Nu är 5-åriga Albin redo för skolstart

I höst börjar 5-åriga Albin förskoleklass.
Men redan nu gör han sig redo för skolstart med appen Albert.
Med appen lär han sig både att räkna och att stava.
– Den här tjänsten är toppen  – Albin har kul samtidigt som han lär sig nya saker, säger mamma Matilda.

Kickstarta läsåret – prova Albert gratis!

Just nu erbjuder Albert alla nya medlemmar att testa Albert gratis fram till 29 september. Albert Junior är en pedagogisk app som lär de yngre barn att räkna, läsa och skriva på ett enkelt, roligt och pedagogiskt sätt.

Innehållet i appen är speciellt framtaget för barn mellan tre och nio år – och grundar sig i läroplanen för lågstadiet. Samtliga övningar har utvecklats av erfarna lärare, pedagoger och forskare.

Albin och hans mamma är en av tusentals familjer som testat appen och hyllar tjänsten.

Här kan du testa Albert gratis! Klicka på länken för att hämta erbjudandet

Albin, som ska börja förskoleklass till hösten använder gärna appen. Och tack vare den smarta tjänsten  har han lärt sig matematik och har börjat stava.

– Albin ser fram emot att börja skolan och pratar ofta om att han vill öva på matematik och bokstäver. Så att vi hittat Albert är perfekt, säger mamma Matilda och fortsätter:

– Det jag gillar extra mycket med Albert är att appen följer läroplanen, säger hon.

Tjänsten är verkligen utformad för individen, i appen finns animerade lektioner och flera tusen pedagogiska övningar – så barnet kan plugga i egen takt och repetera de områden som känns svåra.

Stärkt självförtroende och ökad motivation

Barnet möts av positiv feedback i appen – något  som leder till stärkt självförtroende och ökad motivation. Att börja öva tidigt ger bättre förutsättningar att lyckas med mer avancerad matematik i framtiden.

För dig som ännu inte testat appen finns det nu ett utmärkt tillfälle. Just nu erbjuder Albert nämligen alla nya medlemmar att testa appen gratis fram till den 29 september! Registrera dig på hemsidan för att ta del av kampanjen.

Kickstarta läsåret – prova Albert gratis!

Nästa artikel