Mamma Tone: ”Albert har gjort matte både kreativt och roligt”

Mamma Tone har upptäckt vinterns bästa app för barnen.
Med Albert lär sig sonen räkna på ett roligt sätt.
–  Jag har aldrig varit så duktig på matte så det var fint att se att barnen har så kul med appen, säger Tone.

Här kan du testa Albert gratis fram till sommaren

Hur knäcker man egentligen matte-koden? Mamma Tone, som har 6 barn i olika åldrar, har upptäckt ett sätt som både är roligt och effektivt.

Sonen Casper har fått testa matte-appen Albert som är utvecklad av både forskare och lärare.  Appen hjälper till att steg-för-steg lösa alla matteuppgifter som barnet behöver kunna för sin ålder –  och Albert gör det på ett enkelt, roligt och pedagogiskt sätt.

För de äldre barnen, som går i skolan, fungerar Albert som ett utmärkt stöd då tjänsten följer läroplanen.

– Jag har aldrig varit så duktig på matte så det var fint att se att barnen har så kul med appen, säger Tone och fortsätter:

– Albert har gjort matte både kreativt och roligt. Barnen får en bra känsla av behärskning och det är väldigt viktigt, säger hon.

Gör som Tone och testa Albert gratis! Just nu får alla prova tjänsten gratis fram till sommaren

Vid varje avklarad övning möts barnet av positiv feedback, vilket leder till stärkt självförtroende och ökad motivation. Att börja öva i ett tidigt stadie ger bättre förutsättningar att även lyckas med mer avancerad matematik i framtiden.

Redan nu har över 200 000 familjer valt Albert som sin digitala mattelärare och idag kan du testa tjänsten utan kostnad.

Albert bjuder nämligen på ett klockrent erbjudande: appen är gratis fram till sommarenDu kan närsomhelst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Här kan du testa Albert gratis fram till sommaren

Nästa artikel