Mamma Patricia om läroplattformen Albert: ”Barnens skärmtid blir både nyttig och rolig”

Publicerat: 2022-5-4

Att tillbringa tid framför mobilen eller surfplattan kan vara något positivt. Fråga bara mamma Patricia vars barn nyligen har fått upp ögonen för läroplattformen Albert.
– Det bästa med Albert är att appen blandar kunskap med lek. Det gör att barnens skärmtid blir både nyttig och rolig, säger hon.

Kickstarta läsåret – prova Albert gratis!

Somliga förknippar skärmtid med någonting negativt, men det går att vända till något positivt. Det är Patricia och hennes barn Emina, 8, och Elwin, 4, ett lysande exempel på.

Mycket av skärmtiden tillbringas nämligen med Albert – tjänsten som gör det roligt att lära! På den hyllade läroplattformen återfinns tusentals interaktiva övningar och roliga spel som alla är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger.

– Det bästa med Albert är att appen blandar kunskap med lek. Det gör att barnens skärmtid blir både nyttig och rolig, säger mamma Patricia.

Gör skärmtid till något positivt – prova Albert gratis!

Albert har i dag flera olika appar för barn i alla åldrar. Lilla Elwin använder Albert Junior där han främst har fastnat för matematikdelen, medan syster Emina har börjat utforska programmering med Albert Code.

– Barn lär sig bäst genom lek och det är just det som är anledningen till att mina barn älskar Albert, konstaterar Patricia.

I Albert belönas användaren vid avklarade utmaningar, något som har positiv inverkan på barnets självkänsla. Patricia säger att det märks att hennes barn blir motiverade av upplägget.

– Jag tycker att det är toppen. Det uppmuntrar barnen till att fortsätta och vilja lära sig mer.

Albert används redan av över 300 000 familjer och för den som nyfiken på att testa den hyllade läroplattformen finns just nu ett erbjudande som innebär att tjänsten är gratis för alla nya medlemmar fram till den 29 september.

Bidra till att ge dina barn meningsfull skärmtid och skaffa Albert redan i dag genom att klicka på länken nedan!

Klicka här för att prova Albert helt gratis!

Nästa artikel