Mamma Kiri om läroplattformen Albert: Får honom att känna sig mer självsäker

Publicerat: 2023-3-1

Om man har haft det kämpigt i skolan under hösten kan det kännas tufft att komma tillbaka efter jullovet. Då är det bra att Albert finns. Med den interaktiva läroplattformen får barnen en rolig start på läsåret! Just nu finns möjlighet att prova tjänsten gratis fram till påsk!

Prova Albert gratis fram till 9 april! Erbjudandet gäller nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se

Efter ett långt jullov kan det kännas motigt att gå tillbaka till skolan. Allt man har gjort är att åka pulka, titta på julfilmer och snaska julgodis, och plötsligt är det tillbaka till vardagen igen.

Albert kan hjälpa till att göra övergången lite lättare. På den hyllade läroplattformen hittar du tusentals interaktiva övningar och roliga spel som gör lärandet till en lek. Matte, svenska, engelska – Albert rymmer flera ämnen för barn i alla åldrar!

Nu finns möjlighet att prova Albert gratis fram till den 9 april. Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se. Du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Prova Albert gratis! Klicka här för att ta del av erbjudandet

Över 300 000 familjer har använt Albert för att nå sina mål och några som verkligen uppskattar tjänsten är mamma Kiri och sonen Oscar.

– Oscar älskar minispelen som en belöning för att ha klarat nivåer, han har kämpat i skolan nyligen och Albert hjälper honom verkligen att känna sig mer självsäker med sin matematik, säger hon.

Vill du och din familj också prova Albert så är nu ett perfekt tillfälle. För att prova tjänsten gratis fram till den 9 april är det bara att klicka på länken här under!

Prova Albert gratis – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel