Lär genom lek: Nu är Albert gratis hela sommaren

Låt dina barn utforska ämnen som matematik, svenska och engelska i en interaktiv värld full av roliga spel och spännande utmaningar! Nu kan nya medlemmar prova hyllade tjänsten Albert gratis – ända fram till 29 augusti!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Det är ett faktum: barn lär sig bäst genom lek. Av just den anledningen skapades tjänsten Albert.

Genom roliga spel och övningar ges barnen möjlighet att samla på sig värdefull kunskap som kommer till användning i så väl vanliga livet som i skolbänken.

Över 500 000 familjer har redan använt Albert för att nå sina mål och för att fler ska få möjlighet att upptäcka tjänsten så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova gratis ända fram till 29 augusti!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Passa på: Prova Albert gratis fram till den 29 augusti!

Alberts roliga övningar och spel är ett perfekt tidsfördriv för exempelvis sommarens bilresor, men det är också ett läroverktyg som kan ge dina barn försprång inför den stundande höstterminen.

Övningarna du hittar i Albert är nämligen framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och följer den svenska läroplanen – ett sätt att kombinera nytta med nöje, skulle man kunna säga!

Varför inte prova Albert och se om dina barn gillar tjänsten? Just nu är det alltså helt gratis ända fram till den 29 augusti och du tar del av erbjudandet genom att klicka på länken här under!

Klicka här för att prova Albert gratis – ingen bindning- eller uppsägningstid!

Nästa artikel