Klockrena kampanjen: Nu är Albert gratis – resten av året!

I Alberts interaktiva värld blir det roligt att lära sig nya saker. Det bästa av allt? Nu är Albert gratis – resten av året!

Gör som 300 000+ andra familjer – prova Albert i dag!

Över 300 000 familjer har redan valt Albert – och det är lätt att förstå varför.

På den hyllade läroplattformen återfinns tusentals interaktiva övningar och roliga spel som gör lärandet till en lek. Matte, svenska, engelska – Albert rymmer flera ämnen för barn i alla åldrar!

För att alla ska få möjlighet att prova Albert så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova tjänsten gratis – resten av året!

Prova Albert gratis – resten av året!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Har du och din familj inte hunnit prova Albert så är alltså nu ett perfekt tillfälle. Övningarna är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och är linje med läroplanen, vilket gör Albert till såväl ett roligt tidsfördriv som ett perfekt komplement till barnets skolundervisning.

– Våra tjejer är alltid aktiva och sällan stilla en sekund, så för oss funkar det bra att ge dem en liten paus i en annars hektisk vardag. Att då få spela och lära sig samtidigt är både skojigt och bra, säger Elin, en av alla föräldrar som har skaffat Albert till sina döttrar.

Erbjudandet om att prova Albert gratis gäller fram till den 29 december och du tar del av det genom att klicka på länken här under!

Klicka här för att prova Albert gratis!

Nästa artikel