Klockrena kampanjen: Nu är Albert gratis hela sommarlovet

Varför inte förbereda inför skolstarten i höst – redan nu? Albert är den pedagogiska appen som tillhandahåller interaktiva övningar och roliga spel i linje med läroplanen. Nu kan du och din familj prova Albert under sommarlovet – helt gratis!

Klicka här för att bli medlem hos Albert! ☀️

Unna er en lärorik sommar! Den digitala plattformen Albert innehåller interaktiva och lärorika övningar för barn i alla åldrar. Appen har som mål att demokratisera kunskap genom teknologi och har i dagsläget över 300 000 trogna användare och växer stadigt.

Kärnan i framgångsreceptet och anledningen till att appen blivit så populär är Alberts förmåga att göra lärande till någonting roligt och spännande! Appen är utvecklad tillsammans med erfarna lärare och pedagoger i linje med läroplanen.

– Felix älskar Albert. Det finns ingen annan utbildningsapp jag kan få honom att använda regelbundet. Lättnad att låta honom köra Albert i stället för andra appar med meningslöst innehåll, säger pappa Andreas, en av alla föräldrar som valt Albert.

Albert passar barn i alla åldrar: med Albert Junior (från 3–9 år) får ditt barn lära sig kärnämnena matematik, svenska och engelska, Albert Code (från 3–9 år) ger en introduktion till programmeringens värld och Albert Geo (från 9 år) inriktar sig på geografi.

Med mängder av interaktiva övningar och lärorika så väl som roliga spel, är Albert den perfekta förberedelsen inför skolstarten till hösten under sommarlovets soliga dagar!

Om ni inte har hunnit prova appen ännu så har Albert just nu ett klockrent erbjudande: prova tjänsten helt gratis fram till den 29 augusti! Genom att klicka på länken här under, tar du del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet! ☀️

Nästa artikel