Klockrena kampanjen: Nu är Albert gratis – ända fram till 29 juni!

Nu finns möjligheten att prova appen Albert gratis – ända fram till 29 juni. Låt dina barn utforska en värld full av roliga spel och utmaningar – som ger värdefull kunskap för livet!

Nya medlemmar: Prova Albert gratis fram till 29 juni – ingen bindnings-eller uppsägningstid!

Öva på matematik, svenska och engelska i en interaktiv värld fylld av roliga spel och utmaningar.

Tack vare sitt innovativa sätt att kombinera lärande med lek har appen Albert blivit mångas favorit. Faktum är att över 500 000 familjer har använt Albert för att nå sina mål.

För att fler familjer ska få möjligheten att bekanta sig med Alberts värld så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova tjänsten gratis fram till 29 juni!

Ja tack, jag vill prova Albert gratis!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Albert är inte bara ett perfekt tidsfördriv under exempelvis långa bilresor, utan även ett sätt för familjens minsta att samla på sig värdefull kunskap.

Då övningarna är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och följer läroplanen så är Albert det perfekta sättet att öva extra på de viktigaste skolämnena – samtidigt som man har roligt!

Ta chansen och prova Albert gratis i dag. Klicka på länken här under för att läsa mer och ta del av erbjudandet!

Klicka här för att komma till hejalbert.se

Nästa artikel