Kliv in i Alberts magiska värld – där lärandet blir till en lek!

På läroplattformen Albert återfinns tusentals interaktiva spel och övningar som gör lärandet roligt. Nu kan du och din familj prova Albert gratis – ända fram till sommaren! Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se.

Prova Albert gratis fram till sommaren – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Albert startade som en matteapp men täcker i dag flera olika ämnen. Just matematik är ett ämne som många barn kan uppleva knepigt och för att kunna lära sig mer avancerad matematik är det viktigt att grunderna sitter. Här är Albert till stor hjälp.

Albert Junior, som riktar sig till barn mellan 3 och 9 år, har utvecklats för att skapa nyfikenhet kring ämnet och lära ut matematik på ett engagerande och kreativt sätt. Med hjälp av positiv feedback, söta djur, roliga ljud, olika nivåer och upprepning av övningar med varierande vinklar, möter Albert barnen på deras nivå och skapar intresse för ämnet.

Appen täcker även många olika områden inom matematik, från det allra mest grundläggande som att räkna till 10 och addera och subtrahera, till mer avancerade begrepp som geometri och symmetri och tabeller och diagram.

Det barnen lär sig genom Albert ger en bra grund för vidare lärande i skolan, samt bidrar till att utveckla logiskt tänkande och förmågan att lösa problem – och sist, men inte minst, minskar risken för matematikångest.

Prova Albert gratis fram till 29 juni – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Utöver matematik så täcker Albert Junior även ämnena svenska och engelska. Just engelska är något som barn börjar lära sig i allt yngre åldrar. Många barn på dagis använder engelska ord i lek och kan till och med säga fullständiga, enkla meningar.

Men även här finns det barn som av olika anledningar hamnar på efterkälken, vilket gör att det blir svårare att lära sig mer avancerad engelska längre fram. Genom att introducera barn för engelska tidigt med Albert Junior får de lättare att ta till sig det de lär sig senare i skolan.

För de familjer som ännu inte har hunnit prova Albert så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova tjänsten gratis ända fram till 29 juni!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se. Du tar del av erbjudandet genom att klicka på länken här under!

Prova Albert gratis – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel