Kickstarta det nya året med Albert – gratis fram till påsk!

Albert är barnens digitala läroplattform – en tjänst speciellt framtagen för att göra lärandet roligt! För alla som vill ge sina barn en lysande start på det nya året så finns nu möjligheten att prova tjänsten gratis ända fram till påsk – helt utan bindnings-eller uppsägningstid.

Nya medlemmar: Prova Albert gratis fram till 28 mars!

Att lära sig nya saker ska vara roligt, spännande och glädjefyllt – inte minst när man är liten!

Med appen Albert Junior får familjens minsta ta sig an spännande utmaningar och spel med fokus på svenska, matematik och engelska.

Öva på matte, svenska och engelska med Albert Junior!

Vad är bättre än att kickstarta det nya året genom att fylla på med värdefull kunskap? Då övningarna är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger samt följer läroplanen är Albert det perfekta sättet att ge barnen en lysande start på vårterminen 2024!

Har barnen ännu inte hunnit börja skolan kan Albert i stället lägga en stabil grund inför skolstarten längre fram.

Ge barnen försprång med Albert – klicka här för att prova gratis!

500 000 familjer har redan upptäckt Albert och för att fler ska få möjlighet att göra det så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova gratis fram till 28 mars!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig på hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Fyll vinterns innedagar med positiv skärmtid som ger både glädje och kunskap! Ta del av erbjudandet genom att klicka på länken här under.  

Ja tack – jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel