Kampanj: Prova hyllade läroplattformen Albert gratis fram till påsk!

Albert är den hyllade tjänsten som kombinerar lärande med lek. På den digitala läroplattformen hittar du tusentals pedagogiska övningar och spel för barn i alla åldrar. Nu kan du och din familj prova Albert gratis – ända fram till påsk!

Prova Albert gratis – gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se

Över 500 000 familjer har använt sig av Albert – och det är lätt att förstå varför.

På den digitala läroplattformen återfinns tusentals roliga och pedagogiska övningar som är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger. Från svenska och engelska till matte och geografi – Albert täcker en rad olika ämnen!

Då övningarna följer läroplanen kan Albert fungera inte bara som ett roligt tidsfördriv utan även ett komplement till barnens skolundervisning. Perfekt nu när en ny termin precis dragit i gång!

För att fler familjer ska få möjlighet att upptäcka Albert så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova tjänsten gratis fram till 9 april!

Barnen gillar den och vi har en mysig tid ihop när vi löser uppgifterna!

Mamma Linn

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

– Verkligen värd att ladda ned! Barnen gillar den och vi har en mysig tid ihop när vi löser uppgifterna!, säger Linn, en av alla föräldrar som har provat Albert tillsammans med sina barn.

Vill du också prova Albert är det bara att klicka på länken här under för att ta del av din gratis provperiod!

Ge barnen positiv skärmtid – prova Albert i dag!

Nästa artikel