Familjen hyllar appen: ”Lekande gör inlärningen lättare”

Just nu kan alla nya medlemmar testa Albert gratis året ut!
Mamma Linh och sonen Theodore, 6 år, har redan hoppat på tåget och hyllar appen.
– Lekande gör inlärningen lättare – spelen är gjorda för att väcka nyfikenhet och värdefull kunskap, säger hon.

Höstkampanj: Här kan du testa Albert gratis i 30 dagar!

Höstterminen är igång för landets elever med prov, läxor och spännande lektioner. För många familjer med yngre barn har dock 2020 och 2021 varit tuffa år på grund av pandemin. Många barn har tillbringat mer tid hemma och missat viktig skoltid. Här vill Albert med sin smarta app vara med och bidra och underlätta för barnens lärande.

Den svenska tjänsten Albert tillhandahåller strukturerade och roliga matematikspel som kan hjälpa till att stärka kunskap och väcka nyfikenhet kring matematikens fantastiska värld.

Bäst av allt, Albert är skräddarsydd enligt den svenska läroplanen och framtagen tillsammans med både lärare och forskare.

Just nu bjuder Albert på ett klockrent erbjudande: Nya kunder får testa appen gratis!

Här kan du testa Albert gratis i 30 dagar!

Mamma Linh och sonen Theodoe har redan kommit igång med appen och gillar att barnen kan utveckla sina kunskaper i så väl matematik som svenska.

– Albert är en otroligt smart mattetjänst för barn och ungdomar. Med appen lär man sig mattematik på ett lärorikt och roligt sätt. Och nu finns ju även fler tjänster i appen till exempel Albert ABC, säger hon.

Albert är digital och är tillgänglig dygnet runt. Med hjälp av teknologi och pedagogik kan Albert ge barnet övningar inom relevanta områden och på olika nivåer för att passa varje enskild användare. På så sätt får barnen positiv skärmtid och lär sig nya saker samtidigt som de har kul.

– Lekande gör inlärningen lättare och spelen är gjorda för att väcka nyfikenhet och värdefull kunskap, säger Linh.

Vill du också testa Albert utan kostnad? Följ länken här under för att ta del av den unika kampanjen.

Du kan närsomhelst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap. Ange ålder, e-postadress och ett lösenord för att skapa konto.

Här kan du testa Albert gratis i 30 dagar! Klicka på länken för att hämta erbjudandet

Nästa artikel