Höstterminen är i full gång – så kan Albert göra lärandet ännu roligare!

Höstterminen är i full gång! Mamma Linh och hennes 7-årige son Theodore använder den digitala läroplattformen Albert som komplement till skolundervisningen – och är mycket nöjda!
– Att spela underlättar inlärningen. Uppgifterna är utformade för att väcka nyfikenhet och ge värdefull kunskap, säger Linh.

Erbjudande: Prova gratis året ut – få därefter 25% rabatt med koden BLACKWEEK!

Albert är den digitala läroplattformen som rymmer tusentals interaktiva spel och övningar, alla framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger. Innehållet är i linje med läroplanen, vilket gör Albert till ett perfekt komplement till skolundervisningen!

Över 300 000 familjer har redan valt Albert och för den som ännu inte har hunnit prova tjänsten är nu ett utmärkt tillfälle. Fram till den 29 december är det nämligen helt gratis att använda Albert!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hemsidan och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Som om det inte vore nog så har de just nu även ett klockrent Black Week-erbjudande: använder du koden ”BLACKWEEK” när du registrerar dig så får du 25% rabatt på ordinarie pris efter provperioden!

Prova Albert gratis resten av året – få därefter 25% rabatt med koden BLACKWEEK!

Linh och hennes son Theodore, 7, har använt Albert under en längre tid och är mycket nöjda. Linh säger att hon tycker att det är roligt att se Theodore utveckla sina kunskaper inom matematik och engelska, samtidigt som han har roligt och bygger upp självförtroendet.

– Att spela underlättar inlärningen. Uppgifterna är utformade för att väcka nyfikenhet och ge värdefull kunskap, säger hon.

Vill du också prova Albert gratis året ut och sedan få 25% rabatt på ordinarie pris resten av ditt medlemskap? Klicka på länken nedan för att ta del av erbjudandet och använd koden BLACKWEEK!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel