Hemliga knepet som gör att barnet ligger steget före klasskamraterna

Här är hemliga knepet som gör att barnet ligger steget före klasskamraterna.
Med tjänsten Albert lär sig barnen matematik på nolltid – samtidigt som de har kul.
Nu får alla testa det hyllade spelet gratis i 60 dagar. Perfekt nu vid terminsstart!

Här kan du  testa Albert gratis i 60 dagar!

Albert bjuder just nu på ett klockrent erbjudande till alla föräldrar: 60 dagar gratis med deras populära mattespel.

Den smarta tjänsten har tusentals övningar och animerade filmer som hjälper barnen att förstå matematiken för just sin årskurs och ålder.

Barnens digitala mattelärare är utvecklad för barn från förskoleålder till högstadiet. En tjänst som är perfekt att testa så här i samband med höstens terminsstart.

Redan nu har över flera svenska familjer valt Albert som digital mattelärare – med mycket lyckat resultat. En av dessa är mamma Johanna och hennes dotter Hedda.

– Hedda gick från C till A på matteproven under en hösttermin. Vi föräldrar har båda läst matte på universitetet men vi behöver ändå friska upp minnet och se hur man löser uppgifterna i 8:an för att kunna hjälpa till, säger hon.

Gör som Hedda och mamma Johanna och testa Albert! Just nu är tjänsten gratis i 60 dagar!

Mamma Anna gillar att Albert ger barnen positiv skärmtid.

– Jag älskar att se när barnen löser problemen och när dom väljer att spela Albert utan att de måste. Vi har avsatt tid för Albert men dom spelar fast de inte måste och de gör att jag älskar tjänsten, säger hon.

Blir du nyfiken och vill testa Albert? Passa på idag då Albert bjuder på 60 dagar gratis med tjänsten. Du kan närsomhelst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap. Följ länken här under för att ta del av erbjudandet.

Nästa artikel