Här är Albert Junior – roligt lärande för barn 3-9 år

Albert är den hyllade tjänsten som kombinerar lärande med lek. För de yngre barnen finns Albert Junior som ger tillgång till en värld full av engagerande övningar och spel, speciellt framtagna för att väcka nyfikenhet och ge värdefull kunskap. Det bästa av allt? Just nu är Albert gratis!

Prova Albert gratis fram till den 29 december!

Albert är den interaktiva läroplattformen där användaren får ta sig an spännande utmaningar och roliga spel, alla framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger.

Albert startade som en matteapp men täcker i dag flera olika ämnen. Med appen Albert Junior, som riktar sig till barn 3-9 år, får användaren utforska kärnämnena svenska, engelska och matematik.

Om man ännu inte har hunnit prova Albert så är nu ett perfekt tillfälle. De har nämligen ett klockrent erbjudande som innebär att tjänsten är helt gratis ända fram till 29 december!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hemsidan och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Att introducera barnen för ämnen som svenska, engelska och matematik i ett tidigt stadie gör att man skapar goda förutsättningar för att lyckas i skolbänken längre fram.

I och med Alberts upplägg, med interaktiva övningar och spelinspirerat innehåll, blir lärandet aldrig tråkigt.

– Jag är lite tveksam vad gäller skärmtid för yngre barn men min 6-åring har använt Albert junior några gånger och det känns som ett bra alternativ, min dotter både lär sig och tycker uppgifterna är roliga, säger mamma Josefina, en av alla föräldrar som har valt Albert.

Gör som över 300 000 andra familjer och prova Albert i dag. Just nu är det alltså helt gratis och du tar del av erbjudandet genom att klicka på länken här under!

Prova Albert gratis!

Nästa artikel