Håll i gång lärandet i sommar – med barnens favoritapp Albert

Albert är tjänsten som kombinerar lärande med lek – ett perfekt sätt för familjens yngsta att fortsätta fylla på kunskapsbanken även under sommaren! Det bästa av allt? Nu kan du och din familj prova gratis – ända fram till 29 augusti!

Nya medlemmar: Prova Albert gratis!

Sommaren är i full blom och på agendan står sol, bad och sköna dagar på stranden. För familjens yngsta innebär årstiden också ett långt och härligt sommarlov.

När man är liten kan det långa lovet kännas som en evighet och det är inte konstigt om man hinner glömma bort en del av det man har lärt sig i skolan under vårterminen.

Ett sätt att stimulera lärandet och fortsätta fylla på kunskapsbanken är genom appen Albert.

Albert är en tjänst som kombinerar lärande med lek och som gör det roligt att ta till sig ny kunskap. I en interaktiv värld får barnen ta sig an spännande utmaningar och kluriga spel med fokus på ämnen som matematik, engelska och svenska.

Passa på: Nu är Albert gratis ända fram till 29 augusti!

Övningarna är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och följer läroplanen. I och med detta blir Albert inte bara ett roligt tidsfördriv utan även ett verktyg för att hålla i gång lärandet och ge barnen ett försprång inför höstterminen.

Över 500 000 familjer har redan använt Albert för att nå sina mål och för att fler ska få möjlighet att upptäcka tjänsten så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova gratis ända fram till 29 augusti!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Fyll sommaren med glädje och värdefull kunskap – klicka på länken här under för att prova Albert gratis!

Prova Albert gratis fram till 29 augusti!

Nästa artikel