Ha en rolig och lärorik vinter – med Albert!

Vintern är en årstid då vi tillbringar mycket tid hemma. En perfekt aktivitet för familjens yngsta är Albert – tjänsten som kombinerar lärande med lek! Nu kan du och din familj prova Albert gratis ända fram till påsk! Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se.

Prova Albert gratis fram till 9 april – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Våren är på intåg, men än väntar några kyligare månader då vi tillbringar mycket tid hemma.

En både rolig och lärorik aktivitet att förgylla vinterdagarna med är Albert – barnens digitala läroplattform!

Hos Albert hittar du tusentals interaktiva övningar och roliga spel som gör lärandet till en lek. Matte, svenska, engelska – Albert rymmer flera ämnen för barn i alla åldrar!

Över 300 000 familjer har redan valt Albert och för de som ännu inte har hunnit prova tjänsten så har de just nu ett klockrent erbjudande: utforska Albert gratis fram till påsk!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se.

Prova Albert gratis – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Övningarna som du får tillgång till genom Albert är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och är i linje med läroplanen. Detta gör Albert inte bara till ett roligt tidsfördriv kyliga vinterdagar, utan även ett perfekt komplement till skolundervisningen!

– Oscar älskar minispelen som en belöning för att ha klarat nivåer, han har kämpat i skolan nyligen och Albert hjälper honom verkligen att känna sig mer självsäker med sin matematik, säger Kiri, en av alla föräldrar som har valt Albert.

Vill du också få möjlighet att utforska Alberts värld är det bara att klicka på länken här under, för att ta del av erbjudandet!

Ja tack – jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel