Ha en rolig och lärorik höst – med Albert!

Publicerat: 2022-14-10

Hösten är en årstid då vi tillbringar mycket tid hemma. En perfekt höstaktivitet för familjens minsta är Albert – tjänsten som kombinerar lärande med lek! Det bästa av allt? Just nu har Albert ett klockrent Black Week-erbjudande: prova gratis året åt och få därefter 25% rabatt med koden BLACKWEEK!

Erbjudande: Prova gratis året ut – få därefter 25% rabatt med koden BLACKWEEK!

Löven har fallit till marken och utanför fönstret smattrar regnet – hösten är här.

En både rolig och lärorik aktivitet att förgylla höstdagarna med är Albert – barnens digitala läroplattform!

Hos Albert hittar du tusentals interaktiva övningar och roliga spel som gör lärandet till en lek. Matte, svenska, engelska – Albert rymmer flera ämnen för barn i alla åldrar!

Över 300 000 familjer har redan valt Albert och för de som ännu inte har hunnit prova tjänsten så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova gratis – året ut!

Erbjudande gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Som om det inte vore nog så har de just nu även ett klockrent Black Week-erbjudande: använder du koden ”BLACKWEEK” när du registrerar dig så får du 25% rabatt på ordinarie pris efter provperioden!

Erbjudande: Prova gratis året ut – få därefter 25% rabatt med koden BLACKWEEK!

Övningarna som du får tillgång till genom Albert är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och är i linje med läroplanen. Detta gör Albert inte bara till ett roligt tidsfördriv regniga höstdagar, utan även ett perfekt komplement till skolundervisningen!

– Oscar älskar minispelen som en belöning för att ha klarat nivåer, han har kämpat i skolan nyligen och Albert hjälper honom verkligen att känna sig mer självsäker med sin matematik, säger Kiri, en av alla föräldrar som har valt Albert.

Vill du också ta del av Alberts Black Week-erbjudande är det bara att klicka på länken här under, för att ta del av erbjudandet!

Ja tack – jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel