Nya kampanjen: Testa Albert gratis – fram till sommaren

Här är vårens bästa tjänst – som ger barnen meningsfull skärmtid.
Med Albert lär sig  barnen matematik samtidigt som de har kul.
Det bästa av allt – appen är gratis fram till sommaren.

Nu är Albert gratis för alla – testa tjänsten kostnadsfritt fram till sommaren

Nu lanserar Albert en ny unik kampanj där de nya medlemmar att testa Albert gratis året ut! Det innebär att alla som vill får testa den smarta mattetjänsten helt utan kostnad fram till 30 juni 2021.

Matematiskt tänkande är ett pussel som ofta behöver utvecklas över tid. Men när det blir stress och press finns inte alltid möjlighet till eftertanke.

Nu hoppas Albert att barnen i lugn och ro ska kunna testa appen och utveckla sina kunskaper i matematikens fantastiska värld.

Nu får alla testa Albert gratis fram till sommaren

Albert är digital och är tillgänglig dygnet runt. Med hjälp av teknologi och pedagogik kan Albert ge barnet övningar inom relevanta områden och på olika nivåer för att passa varje enskild användare. På så sätt får barnen positiv skärmtid och lär sig nya saker samtidigt som de har kul.

Redan nu har över 200.000 familjer valt Albert som sin digitala mattelärare.

– Det bästa med Albert  är att man kan välja nivåer själv och matematiken förklaras på ett förståeligt sätt, säger mamma Tarja som testat appen tillsammans med sina barn.

Nu är Albert gratis för alla – testa tjänsten kostnadsfritt fram till sommaren

Du kan närsomhelst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap. Ange ålder, e-postadress och ett lösenord för att skapa konto.

.

Nästa artikel