Gör skolstarten lekande lätt – med Albert!

Nya ämnen, nya klasskamrater – och en helt ny vardag. Att börja skolan innebär en stor omställning för de yngsta i familjen, men med läroplattformen Albert blir starten lekande lätt! Nu kan nya medlemmar prova tjänsten gratis.

Nya medlemmar: Prova Albert gratis fram till 29 december!

I Alberts färgsprakande universum har barnen roligt samtidigt som de lär sig om ämnen som matematik, engelska och svenska.

I dag är Albert en storfavorit hos många barnfamiljer och anledningarna till dess popularitet är många. Att innehållet har tagits fram i samarbete med experter inom pedagogik är en framgångsfaktor, men även sättet som Albert lyckas kombinera lärande med lek.

Just nu kan du prova Albert-appen helt gratis fram till 29 december – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Albert har i dag appar både för yngre och äldre barn. Albert Junior är speciellt utvecklad för att göra lärandet roligt och spännande för barn i åldrarna 3-9 år.

Fram tills i dag har över 500 000 barnfamiljer laddat ner appen och fått uppleva hur enkelt och okomplicerat det kan vara att kombinera lärande med lek.

”Det är Albert som har fått min dotter att tycka matte är roligt. Kombinationen av de olika karaktärerna, sagorna, övningarna och mattekampen gör att inlärningen nästan går av bara farten”, säger Lotta, en av alla föräldrar som har upptäckt Alberts storhet.

Vill du ge även dina barn möjligheten att bekanta sig med Albert så är nu ett lysande tillfälle: Prova tjänsten gratis fram till den 29 december!

Erbjudandet gäller nya medlemmar och du tar del av det genom att klicka på länken här under.

Ja tack – jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel