Geniala appen som kombinerar lärande med lek – så fungerar Albert

Albert är den hyllade läroplattformen som förenar nytta med nöje. I appen finns tusentals interaktiva övningar och spel i linje med läroplanen som gör att barnen har kul samtidigt som de får kunskaper för livet. Albert har dessutom just nu ett erbjudande som innebär att du och din familj kan testa tjänsten – helt gratis!  

Kickstarta hösten – prova Albert gratis!

Över 300 000 familjer har använt sig av Albert sedan appen lanserades för att utveckla barnens inlärning och nå sina mål.

En framgångsfaktor för den hyllade appen är hur den kombinerar lärande med lek. Som användare får du ta del av appens tusentals interaktiva övningar och roliga spel som ligger i linje med läroplanen och är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger. Appen ger barnen en rolig spelupplevelse samtidigt som de får värdefulla kunskaper! För att maxa upplevelsen är appen givetvis reklamfri.

Albert erbjuder spel och övningar både riktade till yngre barn mellan 3–9 år och äldre barn mellan 10–16 år. Så oavsett hur gamla dina barn är har Albert roliga och lärorika alternativ för dem!

Låt barnen kombinera lek och lärande med hjälp av Albert! Prova gratis redan idag!

Ett av alla barn som uppskattar Albert är Matheo som genom Albert junior fått hjälp med matten.

– Jag tycker det är jätteroligt att få räkna med Albert. Appen är väldigt pedagogisk och man har roligt när man räknar. Fast matte är det sämsta ämnet jag kan i skolan så övar jag mer och mer även med Albert junior, berättar Matheo.

Även bland föräldrarna gör Albert succé. En av föräldrarna som rekommenderar appen är Josefina.

– Är lite tveksam vad gäller skärmtid för yngre barn men min 6 åring har använt Albert junior några gånger och det känns som ett bra alternativ, min dotter både lär sig och tycker uppgifterna är roliga, säger hon.

Appen ger dessutom positiv feedback till barnet efter avklarade utmaningar och övningar. Detta bidrar till att barnet får stärkt självförtroende och ökad motivation inför fortsatt inlärning. Appen hjälper även till med att förbättra betyg och utmanar barnens kunskaper.

För att komma i gång med Albert laddar du enkelt ner appen och skapar ett konto. Medlemskapet kan sägas upp närsomhelst utan uppsägningstid. Just nu kan du och din familj även testa tjänsten gratis fram till den 29 september.

Du tar del av erbjudandet genom att klicka på länken här under.

Prova Albert gratis!

Nästa artikel