Framtagen av experter – älskad av barnfamiljer

Tjänsten Albert är framtagen av experter och speciellt designad för att inspirera, utmana och underhålla dina barn. I dag har över 500 000 barnfamiljer upptäckt hur lätt lärande blir till lek tack vare Albert.

Just nu kan alla nya medlemmar prova Albert GRATIS – klicka här för att komma i gång!

I dag finns en mängd olika onlinespel och plattformar som riktar sig till barn. Att få grepp om vilka av dessa som faktiskt är meningsfulla och vilka som bara är digital distraktion kan dock vara klurigt.

Med läroplattformen Albert slipper du som förälder det dilemmat. Här får alla barn mellan 3 och 9 år möjligheten att genom roliga övningar och utmaningar fördjupa sig i viktiga ämnen som svenska, matematik och engelska. Bakom tjänsten står ett team av erfarna lärare, pedagoger och forskare.

Starta din kostnadsfria provperiod idag – ingen bindnings-eller uppsägningstid

Faktumet att Albert är utvecklad av lärare, pedagoger och forskare innebär en rad olika fördelar.

För det första säkerställer det att alla övningar och spel skapats utifrån premissen att innehållet ska ge värdefull kunskap för livet, samtidigt som det är anpassat efter såväl barnets individuella behov som kunskapsnivå.

För det andra så är alla övningar och spel du hittar i Albert i linje med läroplanen. Detta ger föräldrar en trygghet då de vet att det barnet lär sig även kommer komma till användning i skolbänken – oavsett om barnet redan går i skolan eller snart ska börja.

För det tredje har teamet av experter goda insikter i hur man gör lärande roligt för barn. Just därför är Albert inte enbart en läroplattform, utan ett universum fyllt av interaktiva och färgsprakande övningar som ser till att barnet har roligt på resan mot att bli bättre på att skriva, stava eller räkna.

Upptäck hur Albert gör lärande roligt – just nu kan alla nya medlemmar prova plattformen gratis

Fram tills i dag har över 500 000 barnfamiljer upplevt fördelarna med att använda Albert. För att ge ännu fler familjer samma möjlighet är Albert just nu gratis fram till sommaren för alla nya medlemmar. Du behöver bara registrera dig på hejalbert.se för att komma i gång – och det finns ingen uppsägnings- eller bindningstid.

Prova Albert gratis fram till 29 juni – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel