Förbered barnen inför sommarens aktiviteter med Albert

Ofta lär sig barn när de får se, höra och uppleva saker. Det är det som är så bra med Albert – här leker barnen sig till kunskap genom interaktiva övningar där alla sinnen integreras. Och vet du vad det bästa är? Just nu får du som ny medlem testa Albert gratis fram till 29 juni! 

Klicka här för att prova Albert gratis!

Med tusentals roliga övningar som följer läroplanen är appen det perfekta komplementet till förskolan eller skolan. Albert skapar nyfikenhet kring omvärlden och gör det lättare att ta sig an den, eftersom många lärdomar kan appliceras i vardagen. 

Appen kan vara extra passande att ladda ner nu till våren då barnen får spring i benen och vill ut på äventyr. Det blir många besök i skogen, parken och en och annan picknick i gräset. Då kan det vara kul att räkna kottar, veta vilka djur man stöter på och kunna beskriva vädret. Allt detta kan barnen lära sig med Albert. 

Lek och lär med Albert fram till 29 juni! Ingen bindnings- eller uppsägningstid!

Det finns flera aktiviteter som appen kan ge bra förkunskaper till. Vid poolen kan det vara roligt att kasta boll och kunna räkna kasten. Om du simmar i bassängen kan det vara motiverande att veta hur långt du simmat. När det är dags för glasspaus kanske du själv vill räkna hur mycket pengar du ska betala och sedan tacka kassörskan på engelska? Med hjälp av Albert kan det bli uppnåbart! 

På plattformen introduceras barnen till övningar som främjar deras utveckling på många sätt.

Vill du också testa och se hur mycket ditt barn kan lära sig inför semestern? Passa på att ladda ner Albert och testa gratis fram till 29 juni!

Ja tack – jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel