Fem anledningar att prova Albert i dag

Albert är tjänsten som gör lärandet roligt! Har du och din familj inte hunnit prova ännu? Här är fem anledningar att testa redan i dag!

Nya medlemmar: Prova Albert gratis fram till 29 september + 25% rabatt året ut

Över 500 000 familjer har använt Albert för att nå sina mål – och det finns många anledningar till tjänstens popularitet.

1. Övningar som följer läroplanen

Albert började som en matteapp men rymmer i dag även flera andra ämnen som svenska, engelska, geografi och programmering. Gemensamt för övningarna är att de är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och är linje med läroplanen. Detta gör Albert till såväl ett roligt tidsfördriv som ett perfekt komplement till barnets skolundervisning.

2. Prova gratis – avsluta när du vill

Just nu finns möjlighet att prova Albert helt gratis fram till 29 september och därefter få 25% rabatt på ordinarie pris året ut! Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

3. Börja tidigt och skapa goda förutsättningar

För de yngsta barnen finns Albert Junior, som riktar sig till åldrarna 3-9 år. Att börja öva på att räkna och stava redan vid tidig ålder lägger en bra grund för att lyckas i skolbänken längre fram.

4. Positiv skärmtid

Som förälder vill man gärna försäkra sig om att ens barns skärmtid bidrar till något positivt. Med Albert har barnen roligt – samtidigt som de samlar på sig mängder av värdefull kunskap!

5. Tryggt och reklamfritt innehåll

Självklart är Albert-appen även helt fri från reklam.

Ja tack – jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel