Familjen hyllar appen: ”Lekande gör inlärningen lättare”! Passa på och testa appen under Black Week

Just nu kan alla nya medlemmar testa Albert gratis året ut!
Och därefter få 50% rabatt på Albert Plus i 3 månader!
Mamma Linh och sonen Theodore, 6 år, har redan hoppat på tåget och hyllar appen.
– Lekande gör inlärningen lättare – spelen är gjorda för att väcka nyfikenhet och värdefull kunskap, säger hon.

JUST NU: Prova Albert gratis året ut! Och därefter får du 50% rabatt på Albert Plus de första tre månaderna!

Höstterminen börjar snart närma sig sitt slut och för många barn och ungdomar är det sista rycket innan jullovet. För många familjer med yngre barn har dock 2020 och 2021 varit tuffa år på grund av pandemin. Många barn har tillbringat mer tid hemma och missat viktig skoltid. Här vill Albert med sin smarta app vara med och bidra och underlätta för barnens lärande.

Den svenska tjänsten Albert tillhandahåller strukturerade och roliga matematikspel som kan hjälpa till att stärka kunskap och väcka nyfikenhet kring matematikens fantastiska värld.

Bäst av allt, Albert är skräddarsydd enligt den svenska läroplanen och framtagen tillsammans med både lärare och forskare.

Just nu bjuder Albert på ett klockrent erbjudande! Under tidsperioden 19 till 29 november erbjuder Albert alla nya medlemmar att prova appen gratis året ut och därefter få 50% rabatt på Albert Plus de första tre månaderna! Ange rabattkoden BLACKWEEK när du registrerar dig för att ta del av kampanjen!

JUST NU: Prova Albert gratis året ut! Och därefter får du 50% rabatt på Albert Plus de första tre månaderna!

Mamma Linh och sonen Theodoe har redan kommit igång med appen och gillar att barnen kan utveckla sina kunskaper i så väl matematik som svenska.

– Albert är en otroligt smart mattetjänst för barn och ungdomar. Med appen lär man sig mattematik på ett lärorikt och roligt sätt. Och nu finns ju även fler tjänster i appen till exempel Albert ABC, säger hon.

Albert är digital och är tillgänglig dygnet runt. Med hjälp av teknologi och pedagogik kan Albert ge barnet övningar inom relevanta områden och på olika nivåer för att passa varje enskild användare. På så sätt får barnen positiv skärmtid och lär sig nya saker samtidigt som de har kul.

– Lekande gör inlärningen lättare och spelen är gjorda för att väcka nyfikenhet och värdefull kunskap, säger Linh.

Vill du också testa Albert utan kostnad? Följ länken här under för att ta del av den unika kampanjen.

Du kan närsomhelst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap. Ange ålder, e-postadress och ett lösenord för att skapa konto.

JUST NU: Prova Albert gratis året ut! Och därefter får du 50% rabatt på Albert Plus de första tre månaderna!

Nästa artikel